Senior System Engineer (Onbepaalde tijd)

Functieomschrijving

Als Senior System Engineer ben je bezig om problemen op een systematische, logische en doordachte manier in teamverband of zelfstandig te analyseren en op te lossen. Daarnaast configureer jij de technische specificaties van een nieuw systeem bij onze klanten. Deze test je vervolgens en je verricht regelmatig onderhoudswerken aan de geïnstalleerde systemen. Op deze manier zorg je er voor dat de systemen bij onze klanten blijven werken.

Wat ga je doen?


Als Senior System Engineer bij richt je je op vraagstukken over oa virtualisatie en cloud services. Je beheert de omgevingen van onze klanten en je analyseert infrastructuur issues en verhelpt ze. Ook voer je projecten en migraties uit.

Naast de technische werkzaamheden ben je de trusted advisor van systeembeheerders, IT coördinatoren en de IT Managers bij onze klanten. Intern ben je het eerste aanspreekpunt binnen jouw kennisgebied. Als Senior System Engineer werk je met oplossingen binnen het portfolio dat onze klanten hanteren. Denk hierbij aan: Microsoft Infrastructuur en cloud oplossingen (Office365/Azure), Citrix en VMware. Binnen dit team ben jij de specialist die ervaring meebrengt. Je hebt een specialisatie in één of meerdere richtingen:


Missie

OPEN NL is een IT-Partner gespecialiseerd in het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige IT-diensten op het gebied van Microsoft Cloudtechnieken, detachering van personeel en het leveren van hardware en software licenties. Onze aandachtsgebieden zijn gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, openbaar bestuur, overheidsdiensten en industrie in het westen van Nederland. 


Wie zijn wij?

Wij zijn Groupe OPEN! Bij ons komt IT op de eerste plaats, omdat wij vinden dat het een vak op zich is en een vak dat zoveel waarde toevoegt in een organisatie verdient alle aandacht. Deze aandacht geven wij dus ook onze professionals. Dit doen wij door persoonlijke aandacht, zo komt jouw Fieldmanager bij je langs op opdracht om met jou jouw doelen en ambities te bespreken, gaan we regelmatig wat leuks doen en denken we aan jouw verjaardag op een persoonlijke manier. Daarnaast vinden wij training en opleiding erg belangrijk, daarom investeren we vanaf dag één in jouw ontwikkeling! In onze OPEN Academy kun je officieel erkende certificaten behalen. Je kunt de diepte in gaan op jouw specialiteit, maar je kan ook een zijstap maken en de breedte in gaan. Het is immers jouw leven en jouw carrière.


What’s in it for you?

Het goede nieuws is dat als je tot zo ver bent gekomen met lezen, je vast een beetje op ons lijkt:

 • Je krijgt continu de mogelijkheid om je bij te (laten) scholen in onze eigen OPEN Academy;
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bij verschillende opdrachtgevers te werken waardoor het werk uitdagend blijft;
 • Van ons krijg je een leaseauto, deze mag je ook privé gebruiken indien gewenst;
 • Wij vinden voldoende vrij zijn erg belangrijk, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen;
 • Net zoals wij denk jij aan de toekomst! Daarom hebben wij een goede pensioenregeling voor jou.

Vereisten

What we’re looking for:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 en HBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden met een zelfverzekerde, toegankelijke houding (een gevoel voor humor zou ook geweldig zijn!);
 • Kennis van (en minimaal één certificaat) van; Windows Server, Azure, Office 365, VMware
 • In het bezit van een geldig rijbewijs (B);
 • Je vindt het leuk om jezelf regelmatig bij te laten scholen. Je bent flexibel, ondernemend en klantgericht.


Je vindt het leuk klinken maar blijft nog met een aantal vragen zitten?

Geen zorgen! We begrijpen dat je nu niet weet wat je moet doen en dat is natuurlijk niet fijn. Gelukkig hebben we daar onze Rob  voor. De to-go persoon voor al je vragen met betrekking tot deze vacature!


De procedure:

 • Je solliciteert bij ons: we bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee werkdagen mag je een inhoudelijke reactie ontvangen.
 • Je eerste contact met ons: een telefonische intake, of een videogesprek met onze recruiter.
 • Een kennismaking op kantoor: de hiring manager en een directe collega, willen je graag leren kennen en ontdekken of we bij elkaar passen.
 • Twee intakes zijn vaak echt wel voldoende om een goed beeld van elkaar te krijgen en is het goede gevoel wederzijds, zul je een uitnodiging ontvangen voor een assessment.
 • Daarna ontvang binnen twee dagen de aanbieding met betrekking tot een dienstverband voor onbepaalde tijd in je mailbox.
 • Tekenen op kantoor, het is tenslotte een feestje


- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -